שני יצהרי חוזרת לקדמת הבמה עם חידוש ללהיט המצליח “יעקב”
שיצא לראשונה בשנת 1994 על ידי להקת הבנות המיתולוגית ללדין ( מילים : יאיר שדה / לחן: גרי ולודבסקי ).
בקיץ הקרוב צפויה יצהרי לככב בסדרת הדוקו- דרמה של ערוץ 24 ‘מה שקורה באילת’ – עונת VIP .
שני יצהרי (23) הייתה זמרת בתחילת דרכה, שחוותה הצלחה ופריצה במסלול למידה מהיר, ומהר מאוד מצאה את עצמה בצומת דרכים, כשנאלצה להיפרד ממנהליה, להיתבע על ידם ולזכות בצדק בבית המשפט. האמונה ואהבתה הבלתי מתפשרת למוסיקה חיזקו אותה ובימים אלו כשהיא חופשיה ועצמאית היא מסיימת את העבודה על אלבום הבכורה שלה.
שני יצהרי נולדה וגדלה בבת ים בגיל 10 עברה להתגורר עם משפחתה בראשל”צ. מילדותה שרה ומופיעה בלהקות בית הספר ובלהקה הייצוגית של ראשון לציון ומשנת 2001 סימנה את המוסיקה כמקצוע והחלה ללמוד פיתוח קול ולשיר בטקסים עירוניים ואף לקחה חלק בהרכב מקצועי, שהופיע בכל הארץ .
בשנת 2007 התגייסה לצה”ל והתקבלה מיד ללהקת חיל האוויר והופיעה במסגרת הצבא, בארה״ב ועל הבמות גדולות של קיסריה והיכל תרבות. עם שחרורה מצה״ל החלה לעבוד על אלבום הבכורה ובחודש מאי 2010 שחררה סינגל ראשון מלווה בקליפ מצליח של הלהיט י׳בינתי, שחרך את כל תחנות הרדיו. בתקופה זו גם פרצה תקשורתית וזכתה לשערים וראיונות בכל כלי התקשורת.
מאז הוציאה שני יצהרי בעלת הווקליות הבועטת, השיק והנוכחות הבימתית לרדיו עוד ארבעה סינגלים: ‘כמה כמה‘, ‘אגו‘, ‘היא רוצה‘, ‘קצת מזל‘ ו’מה שמגיע‘ , כששיריה זכו להצלחה ענקית והכניסו אותה למצעדים המובילים במדינה. בנוסף זכתה להתארח בשתי הופעות של ליאור נרקיס בקיסריה.
הקיץ שני חוזרת גם לבמות הגדולות ותופיע בנוסף להופעות הקבועות שלה במועדונים גם בפסטיבלים בריזה באשקלון ובתימניאדה באילת.
שני יצהרי – “יעקב”